Velkommen i Klubben

Som en af vores nyeste features og som en service for dig, giver vi dig nu mulighed for selv at styre dine aktiviteter omkring din bolig i Tyrkiet – hjemmefra.

Via din computer har du mulighed for at bestille en afhentning fra lufthavnen, bestille rengøring af din lejlighed, se om der er regninger der skal betales (el, vand, skat) og bestille indkøb. Hver gang du foretager en bestilling vil du få en bekræftigelse på at din ordre er modtaget og vil blive udført efter dine ønsker.

Hver gang der sker aktivitet vedrørende din bolig, vil du blive notificeret via en email.  

Hvordan tilmelder jeg mig?

På vores hjemmeside går du til menupunktet ”Log In”. Der kan du nu oprette en konto. Vi har brug for forskellige oplysninger omkring dig, adresse, telefonnumre osv. Du vil få tildelt et medlemsskabsniveau, der følger niveauet af din service pakke. Der findes tre forskellige niveauer Mini, Medi og Maxi pakken.

Du opretter selv din konto med brugernavn og password, så kun du kender din password.

Opret en Konto/Medlemsskab

Du skal nu oprette et medlemsskab. Du skal indtaste din email og det password du vil bruge (skal minimun være på seks bogstaver eller tal, vær opmærksom på at der er forskel på store og små bogstaver)

Du vil derefter modtage en email med en bekræftelse og du kan aktivere dit medlemsskab ved at klikke på linket i emailen

Fordele  

At have et Skandinavien Home Service medlemskab giver dig en masse fordele. For at blive medlem skal du have en af vore service pakker.

Hvis din ejerforening har ejendomsadministration gennem os, giver det ydermere nogle flere fordele.


Home Service

-          Booking af transport

-          Booking af rengøring

-          Booking lejlighed

-          Up grade til anden service niveau

-          Status på betalinger


Property Management

-          Se regnskaber og følge betalinger

 

Login / Opret ny konto

 
 
E-mail
Password
  Glemt password
  Ny konto