Køb af Ejendom er en stor investering. Der er behov for professionel omsorg, ligesom en portefølje af aktier og obligationer har brug for nøje eftersyn. Det er nøjagtig det vi gør på et meget personligt plan.

Vores personale er udvalgt på grund af deres grundighed og dygtighed.  Vores salgs team og reception for deres markedserfaring, professionelle tilgang til opgaverne og sidst men ikke mindst venligheden.

Vores Home Services sigter mod at møde de krav og ønsker der er fra private ferieboligejere med velstruktureret servicepakker i alle niveauer, så du kan få den service der passer til dit behov.

Skandinavien Home Service’s
mål er at levere en personlig, effektiv og omkostningsfokusret service af den højeste standard.

Effektiv
Home Service tager tid og alle aspekter kræver mere involvering end man umiddelbart skulle tro. Skandinavien Home Service tilbyder en komplet løsning og tager fuldt ansvar, på dine vegne, for de daglige gøremål.

Vi laver en kontrakt mellem dig og Skandinavien Home Service, der omhandler handteringen af din bolig. Vi tilbyder dig forskellige niveauer af service – fra “MINI Pakken” til “Maxi pakken”.  

“Kvalitet er vores kendetegn og ansvarlighed vores løfte”
. Når en bolig er blevet overleveret i vores varetægt, kan den ikke være i bedre hænder. 


Bestil en home service pakke
Navn
Efternavn
Adresse i hjemland
Post nr.
By
Telefon
Email
Efterspurgte pakke

Login / Opret ny konto

 
 
E-mail
Password
  Glemt password
  Ny konto
   
 
 
 


Mini Pakke
Medi Pakke
Maxi Pakke