Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores servicekoncept, og derfor er din mening vigtig for os. Vores mål er at levere den bedste service til vore kunder inden for vores forretningsområde.

Virksomheden drives af Helene Balaban, der er direktør for Skandinavien Home Service. Hun har en bred erfaring indenfor tyrkisk lovgivning, ejendomshandel og har blandet andet fungeret som tolk i retssager, skat, læger og andre offentlige instanser i Danmark. Helene taler tyrkisk, dansk, engelsk og tysk.  

Office manager Ali Ihsan Aygün, har stor erfaring indenfor byggebranchen, tager sig af renovering, ombygning, reparationer af større og mindre skader m.m. Ali Ihsan er ansvarlig for opsyn med lejlighederne, viceværterne og kontakt til diverse servicefirmaer.

Volkan Cam, er på kontoret til at tage imod kunde henvendelser. Volkan er 23 år, taler tyrkisk og engelsk.

Skandinavien Home Service blev etableret i 2007 for at hjælpe, vejlede og servicere udlændinge, der har købt ejendom i Tyrkiet.

Firmaet er grundlagt af en dansk/tyrkisk ejer - med flere års erfaring inden for Ejendomshandel, Home service og Ejendomsadministration.

For at kunne give vores kunder den bedst mulige service, er de ansatte nøje udvalgt på baggrund af deres kvalifikationer og deres ønske om at gøre en forskel for dig som kunde.

Login / Opret ny konto

 
 
E-mail
Password
  Glemt password
  Ny konto